Sissekanne nr 2

Eelmise päeva õhtu oli päris normaalne. Ta läks Scooteri kontserdile ning kirjutas, kui väga ta tahaks minuga koos seal olla, hoida ümbert kinni. Armas, kas pole? Hommikul rääkis, kuidas üks naine tuli tema juurde tantsima, ajas ära, teine naine oli filminud sama aeg ning siis saatnud talle ka fb videod, sest see naine nägi tema fb. Kahtlane vabandus, aga okei. Kolmandana nägi ta oma ideaalnaist, sõbranna, kes sobiks talle välimuse ja iseloomu poolest, aga ta ei armasta teda. Sõbranna oli ta välja kutsunud, et helistab, ta ei öelnud, et ta on hõivatud, vaid vabandus mulle oli see, et ta ei võta tema kõnesid vastu… Hmm, huvitav. Algul see mind ei häirinudki, kuigi ma tean, et kui oleks vastupidi olukord, siis teda häiriks see väga.

Töö juures oli meil täna ekskurssioon, väga tore, väga lahe. Mingi hetk põgenesime koos teiste juurest ära ning jalutasime ise ringi. Kõik oli niii ilus ja tore, ilm oli hea, tuju hea, meil kõik hästi. A ja lõuna aeg käisime veel minu juures seksimas ka. Elu kui lill, eks? Siis teda häiris, miks ma ei või panna FB endale hõivatud staatuseks. Tema ise ka ei pane, sest tahab näida sõbrannade jaoks vabana, eriti selle ühe, ideaalnaise jaoks, kes on minu mehe varuvariant siis. Naljakas põhjendus. Mina aga peaksin panema… Õnneks ta sai vist aru, et see ei ole normaalne, kui mina seda tegema pean, sest tema arvates me paar ei ole enne, kui ma ennast korda saan. Tegelikult sain sellel hetkel päris haiget. Ta on mulle nii palju rääkinud 100% pühendumisest, aga samas endal on kuskil igaks juhuks keegi varuks.

Lisaks tuli välja, et tema eelmise 8 aastase suhte 8 petmist ei olnud niisama klubi petmisest. Üht naist oli pannud terve suvi otsa, just nii ta mulle ütleski: “Kristit panin terve suvi ja kahtlustan, et olen tema lapse isa.” Seejärel tuli teemaks mu peod… eilse jätkuks siis. Oli juttu, et 6 korda aastas võin käia. Teda ikkagi häirib see arv, tema kompromiss on 0. A vahemärkusena siis ta rääkis täna, kuidas ta läheb vargile, firma jaoks tuulelippe vaja, vargus maksab talle 60.- aga tuulelipud ise ostes 400.- See loomulikult ei meeldinud mulle. Tema arvates on see võrreldav sellega kui ma peole lähen ehk siis talle ei meeldi, et ma lähen peole ja mulle ei meeldi, et tema läheb vargile.

Sissekanne nr 2

Tulles tagasi pidude juurde, tema arvates ei ole normaalne, et tahan vahel käia klubis sõbrannadega tantsimas. Põhjendus, et tahangi end üles lüüa ja tantsima minna ei ole tema arvates mingi põhjendus. Kui see mulle ei sobi, võin vittu käia ning minema minna. Palusin tal auto peatuda ning seda ta ka tegi ning astusin solvunult välja.

Õhtul rääkisime veidi FB-s, kuna lülitasin seekord ise telefoni välja. Tema arvates mina süüdistan teda ning tema oli oma ideaalnaise suhtes lihtsalt aus. Loo kokkuvõtteks blokk mulle ning tema ei taha enam minuga kunagi tegemist teha. Vaatame siis kaua ta seekord ilma suhtlemiseta vastu peab. Rekord on hetkel paar tundi.

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga